Tømrerfirma i København, Hvidovre, Rødovre og omegn

20 års erfaring
Kvalitetsbevidst
Altid høj service

Tømrerarbejde for private og boligforeninger

Krogsgaard & co. er en tømrervirksomhed, der lægger vægt på høj kvalitet i en tæt dialog med vores kunder. Med mere end 20 års erfaring, har vi viden og ekspertise til at sikre, at dit projekt bliver en succes.

Vi udfører alle typer tømrerarbejde, eksempelvis:

Kontakt os på 26 17 63 70, hvis du skal bruge et tømrerfirma i København og omegn.

Tømrervirksomhed med speciale i tilbygninger og tagarbejde

I mange år har vi udført tilbygninger, tagetager og tagudskiftninger, men vi udfører alle de klassiske tømrer- og snedkeropgaver. Ved større entrepriser, har vi et netværk af dygtige elektrikere, VVS'ere og murere.

Vælg den rigtige samarbejdspartner til din opgave

Med stor kapacitet og ekspertise er vi et tømrerfirma, der kan varetage din opgave med øje for detaljen uanset opgavens størrelse. 

Vi sætter en ære i at udføre tømrerarbejde af høj kvalitet. Det betyder at du får et resultat, der ser godt ud og holder i mange år.

Har du brug for en tømrer?

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med tømrerarbejde. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af

Tømrerarbejde

Krogsgaard & Co. er din lokale tømrer i København. Vi klarer alle tømreropgaver store som små. Alt fra gulvarbejde til montering af køkken m.m. 

Læs mere ❯

Montering af vinduer

Vi udfører udskiftning og montering af vinduer og døre. Både som enkeltstående opgave for privatkunder og som entreprise for boligforeninger.

Læs mere ❯

Nyt tag/tagrenovering

Et af vores specialer er renovering af tag og opførelse af nyt tag. Vi har stor erfaring med tagarbejde i København. 

Læs mere ❯