Stiftelsen Kong Frederik Den Ottendes Minde

Kort om projektet

Krogsgaard & Co har for Stiftelsen Kong Frederik Den Ottendes Minde stået for en komplet udskiftning af tag, med kviste og spir samt udskiftningen af ca 500 vinduer/døre.

Derfor havde vi både ansvaret for projektering af løsninger samt alle faggrupper på taget, herunder murer, tømrere, tagdækkere og blikkenslagere.
Der er en særlig energi på projekter hvor vi har alle vores eksperter i spil på sammen tid. Samtidig er vores kolleger både kompetente håndværkere og dygtige til at arbejde sammen på tværs af faggrupper.

Projektet for Stiftelsen har en helt speciel plads i hjertet hos Krogsgaard & Co, da vi har serviceret ejendommen i over 10 år med forskellige håndværksmæssige opgaver. Derfor var det også et glædelige gensyn for både beboere og håndværkere da vi endelig skulle i gang.

Herudover har samarbejdet med Stiftelsens bestyrelse og byggegruppe været forbilledligt og bar præg af en høj grad af tillid, ordentlighed og med et stort fokus på de rigtige løsninger til den flotte historiske ejendom.

Mere om opgaven

Stiftelsens formål er eje og administrere stiftelsens formue, hvori indgår fast ejendom, for herunder at tildele boliger ifølge fundatsen samt såfremt stiftelsens økonomi gør det muligt at uddele legater. Stiftelsen er erhvervsdrivende som følge af besiddelse af udlejningsejendom. Det er bestyrelsens holdning, at såfremt der kan afses midler, bør stiftelsen bidrage i form af fribolig eller kontant tilskud til personer over 60 år, som er økonomisk trængt.

Dette være sig såvel egne lejere som øvrige personer. Endvidere støtter stiftelsen såvel humanitære som uddannelses- og forskningsrelevante områder, og yder støtte til projekter der kan gøre forskel for patient/pårørende, og hvor specielt indsat mod cancer har stor bevågenhed.

Billeder fra opgaven

Projektkategorier: København | Tagprojekt