Vores ydelser

Vi udfører alle opgaver inden for fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser samt serviceogaver.
Vi bygger både for private og erhverv, store og små opgaver.
Læs mere omkring hvilke ydelser vi tilbyder nedenfor.

Rådgivning

Vi besidder stærke faglige kompetencer som kommer til gavn i vores rådgivning indenfor byggeri. Vi har også et godt samarbejde med en håndfuld dygtige rådgivere som kan bidrage til at finde de rigtige løsninger.

Entrepriser

Vi udfører alle opgaver inden for fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser. Og løfter ofte opgaverne i tæt samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere.

Service / Mindre opgaver

Vi udfører alle former for serviceopgaver og mindre opgaver.
Alt fra forsikringsopgaver til mindre ombygninger eller udskiftninger.

Ejendomsudvikling

Hos Krogsgaard & Co bruger vi vores praktiske erfaring inden for byggeri med en hands-on tilgang til ejendomsudvikling. Vores mål er at skabe projekter, der imødekommer kundernes forventninger og passer til det samfund de er beliggende i. Vi opnår dette ved at arbejde sammen med erfarne og pålidelige rådgivere og specialister, hvilket sikrer en høj kvalitet i hvert eneste projekt.

Vores team håndterer hele processen fra de første planer til det færdige byggeri, med et skarpt fokus på effektivitet, kvalitet og detaljer. Dette sikrer, at vi leverer solide og velgennemtænkte projekter, der forener kreativitet og funktionalitet med en stærk sans for kundens behov.

Vi kan også hjælpe med

Indretning

Tag

Gulv

Vinduer og døre

Lofter

Facader

Og meget mere!

Fra idé til realitet.
Lad os snakke om dit næste projekt.