Noma er ikke kun kendt i Danmark, men i hele verden som en restaurant, der ikke er bange for at eksperimentere og være innovativ. Og Noma er da også kåret til verdens bedste restaurant i 2010, 2011, 2012 og 2014 af Restaurant Magazine.

Krogsgaard & Co har udført den samlede tømrerentreprise i skabelsen af restaurant Alchemist. Udgangspunktet var en gammel tom industribygning, i dag træder man ind i et overflødighedshorn af smag, duft, lyd, lys og unikke omgivelser

LIFE, som står for Læring, Idéer, Fascination og Eksperimenter, er et initiativ under Novo Nordisk Fonden, og har til hensigt at øge interessen for naturvidenskab hos børn og unge.

Krogsgaard & Co har for Stiftelsen Kong Frederik Den Ottendes Minde stået for en komplet udskiftning af tag, med kviste og spir samt udskiftningen af ca 500 vinduer/døre.

Krogsgaard & Co har stået for opførelsen af 4 unikke shelters i Lyngby tegnet af Kvorning Design, for bygherren LIFE. De 4 meget specielle shelters er udført i CLT elementer og samlet on site.

Med Rosenkildegaard har vi taget vores første skridt inden for boligudvikling. Denne tidligere erhvervsbygning og mejeri er nu totalrenoveret og omdannet til 18 moderne lejemål.